NEVJERICA U MADRIDU:

Perez bijesan - stavio petoricu igrača u izlog, među njima i Modrić!

31.10.2017.
u 22:02

Španjolski nogometni portal Don Balon piše danas kako je predsjednik Reala Florentino Perez nakon prvenstvenog poraza od Girone donio odluku koja će sigurno imati dalekosežne posljedice.

Kraljevi su već sada na minus osam u odnosu na vodeću Barcelonu, a i Valencia je otišla na sigurnih plus četiri. Španjolski novinari tvrde da će Perez, suočen s činjenicom da je jezgra tima sve starija i istrošenija, tijekom zimskog prijelaznog roka krenuti s prodajom ponajvećih zvijezda. Naravno ako ponude budu zadovoljavjauće, prenosi Sport.ba.

Zinedine Zidane si, s druge strane, ne može dozvoliti da na klupu stavlja imena koja su zadužila klub, zbog čega onda pati rezultat.

A Perez, čini se, neće biti previše sentimentalan, jer španjolski novinari tvrde kako je spreman riješiti se Kroosa, Modrića, Marcela, Benzeme, pa čak i Ronalda. Naravno, ako ponude budu izdašne.

Čini se da bi već od siječnja mogli gledati znatno drugačije Kraljeve, osobito kada se zna da su im na radaru izuzetno mlade nade europskog nogometa...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije