Prijateljski meč

Partizan porazio Radnika u Beogradu (2:0)

26.03.2017.
u 09:00

Nogometaši Radnika iz Bijeljine poraženi su u Beogradu od Partizana 2:0, a ostavili su veoma pozitivan dojam. Partizan je krenuo u najjačem sastavu samo bez reprezentativaca, pa je Radnik imao prigodu za pravu provjeru jer je utakmica bila u visokom ritmu. Beogradska momčad je svoju inicijativu okrunila zgoditkom u 34. minuti kada je pogodio Tavambe.

Leonardo je u 58. minuti iskoristio pogrešku obrane Radnika koja se poigravala i darovala loptu Brazilcu koji je lob udarcem svladao Lučića. Vratar Lučić je u 68. minuti spriječio novi zgoditak za Partizan, obranivši jedanaesterac Evertonu. Radnik je mogao do zgoditka u 70. minuti, no Obradović je pogodio vratnicu.

- Odlična provjera za nas. Mogu biti zadovoljan pokazanim posebno u prvom dijelu, ekipa je odigrala dobro protiv Partizana koji je u sjajnoj seriji rezultata i mislim da ima 22 susreta bez poraza. U drugom dijelu smo imali nekoliko pogrešaka koje je odlična ekipa znala kazniti. Imamo 7 dana da popravimo stvari pred 1. kolo drugog dijela natjecanja, rekao je nakon susreta Nebojša Milošević, trener Radnika. Bijeljinski tim će u prvom kolu Lige za prvaka gostovati kod Sarajeva.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije