NIKO JE NEMOĆAN

Ovo je najveći problem Kovaču: Oni odu tamo i plaču

18.10.2018.
u 11:50

- Ne možeš otvoriti sezonu sa sedam pobjeda, a onda remizirati s Augsburgom. Manuel Neuer je tada kiksao i sve je krenulo u pogrešnom smjeru.

Reprezentativna stanka je gotova, te se klubovi okreću obvezama u prvenstvu. Bayern u subotu čeka gostovanje u Wolsburgu gdje će Kovačeva momčad pokušati prekinuti niz od četiri utakmice bez pobjede. 

O situaciji o bavarskom gigantu progovorio je njihov nekadašnji branič kluba Markus Babbel.

- Problem kada radite u klubu kakav je Bayern nije samo pritisak koji će vam stvoriti mediji, već i pritisak unutar kluba - rekao je Babbel pa otkrio:

- Ja to najbolje znam. Ništa se nije promijenilo od perioda kada sam ja tamo igrao. Nogometaši mogu otići kod Hoenessa i Rummeniggea i tada si ti kao trener nemoćan. Oni odu kod njih i plaču tamo. To je najveći problem. Imaš dva takva velikana u upravi kluba i ako nemaš njihovu potpunu podršku, gotov si.

Babbelu je nevjerojatno da je Bayern nakon sedam uzastopnih pobjeda remizirao s Augsburgom nakon čega je krenula kriza.

- To mi nije normalno. Ne možeš otvoriti sezonu sa sedam pobjeda, a onda remizirati s Augsburgom. Manuel Neuer je tada kiksao i sve je krenulo u pogrešnom smjeru.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije