Košarka

Ostala samo jedna dvojba - Široki ili Student ulazi u Ligu za prvaka

BiH,14.02.15 Mostar,Dvorana Bijeli brijeg  Prvenstvena utakmica,  Zrinjski - Siroki  74:55  Photo:Stojan Lasic
05.03.2016.
u 08:00

Večeras se s početkom u 19 sati igraju svi susreti posljednjeg kola Lige 12. Kolo prije kraja ostala je jedna dvojba. Koja će od dvije momčadi, Široki ili Student, igrati Ligu 6. Već su to mjesto osigurali Kakanj, Spars, Mladost, Leotar i Igokea koja će se priključiti iz ABA lige. Široki u odnosu na Studenta ima pobjedu više i za ulazak u Ligu 6 potrebna mu je pobjeda u večerašnjem susretu u kojem ugošćuje sastav Leotara. S druge strane Student odlazi na gostovanje Mladosti i samo pobjeda i poraz Širokog može ih odvesti u Ligu 6. Objektivno Širokobriježani su bliži cilju jer imaju sve u svojim rukama. Pred njima je najvažnija utakmica sezone i uprava i igrači momčadi s Pecare pozvali su navijače da im pomognu. U tom pozivu između ostalog stoji.

- HKK Široki još uvijek najuspješniji sportski kolektiv u BiH, u subotu u 19 sati igra najvažniju utakmicu sezone protiv Leotara. Pobjedom bi naša momčad, daleko najmlađa u prvenstvu i s nikad više domaćih igrača poniklih u našoj košarkaškoj školi, osigurala nastup u Ligi za prvaka, što bi bilo veliko za njihov budući igrački razvoj i za budućnost našeg kluba. Naši momci Ćorić, Karačić, Čolak, Kovačevi, Segarić, Zubac, Faber, Mikulić, Zadro, Vranješ, Prskalo, Šušak u stanju su izboriti pobjedu samo uz vašu podršku. I zato dođite u dvoranu, podržite naše momke koji srcem igraju za svoj klub i navijanjem odvedite ih do pobjede, stoji između ostalog u pozivu kojega su uputili svojim navijačima.

Poznati su i klubovi koji će igrati Ligu za ostanak u koju će se prenijeti međusobni bodovi iz Lige 12. U tom natjecanju uz lošijeg iz međusobne borbe za Ligu za prvaka Širokog ili Studenta, još će igrati Bošnjak, Zrinjski, Građanski, BN Basket i Varda. Parovi 22. kola: Široki – Leotar, Kakanj – Bošnjak, Mladost – Student, Građanski Bobar – Varda HE, Zrinjski – Spars, Sloboda – BN Basket.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?