Međšugorje

Osim Dinama, ostali nisu otkazali dolazak

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
13.01.2017.
u 09:00

Nezapamćeno niske temperature u Međugorju, koje se ne pamte posljednjih 50 godina, ovih dana debelo su ispod nule. One su spriječile da se Međugorčani druže od 11. do 19. siječnja s igračima zagrebačkog Dinama te organiziraju “Plavu noć” i odigraju dugo najavljivani prijateljski susret s HŠK Zrinjski u Mostaru.

Dolazi više klubova

No, promjene vremena sigurno će idućih dana dovesti više momčadi iz Premijer lige BiH i 1. HNL. Već za sinoć su u Međugorju najavljeni nogometaši NK Osijek. Od bh. ligaša Zrinjski je planirao doći 20., Sloboda 22., a Željezničar 23. siječnja.

No, još neke momčadi planiraju se pripremati u Međugorju. Jučer je padao kratko i snijeg u Međugorju pa nam iz Sportskog centra Međugorje nisu mogli reći kako će se odvijati daljnji tijek priprema u tom Centru. Očekuje se stabilizacija vremena do kraja tjedna i onda bi se moglo puno više znati o daljnjem tijeku priprema u Međugorju.

Sportski centar Međugorje počeo je s radom u okviru matične tvrtke Circle International.

Dobri uvjeti

U početku je bio zamišljen kao mali sportsko-rekreacijski centar s jednim nogometnim igralištem, terenom za tenis i malim bazenom. No, danas je to suvremeni sportsko-rekreacijski centar. Stoga su ovdje na pripreme dolazile nogometne reprezentacije Hrvatske, BiH, rukometne reprezentacije Hrvatske, brojni klubove iz Premijer lige BiH i 1. HNL, pa i inozemstva. Uz sportske terene, u centru se nalaze vrhunski restoran, caffe barovi te hotel s četiri zvjezdice.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije