IDEMO DALJE!

Oršića pitali koga želi u polufinalu, njegov odgovor će se prepričavati

Goran Stanzl/Pixsell
09.12.2022.
u 19:42

- Ne znam što bih rekao, samo se rezultat piše. Cijelu utakmicu smo se borili, davali sve od sebe - rekao je Oršić.

Nogometaši Hrvatske kao veliki pobjednici izašli su iz nove drame na svjetskom prvenstvu, u četvrtfinalu je Hrvatska pobijedila Brazil nakon jedanaesteraca 4-2 (1-1, 0-0). 

Nakon 0-0 u 90 minuta poveo je Brazil pogotkom Neymara u nadoknadi prvog produžetka. No, Hrvatska je izjednačila u 117. minuti nakon akcije asistenta Oršića i strijelca Petkovića, dok je potom Hrvatska slavila, još jednom, nakon jedanaesteraca. Čovjek odluke, Mislav Oršić:

- Ne znam što bih rekao, samo se rezultat piše. Cijelu utakmicu smo se borili, davali sve od sebe. Brazil je imao puno šansi, ali Livi je sve poskidao i imali smo osjećaj da bi nešto mogli napraviti i napravili smo - odgovorio je igrač Dinama koji je zabio odlučujući jedanaesterac i izradio akciju za izjednačujući pogodak. 
- Svi smo imali istu misao, da imamo još 15 minuta i da ćemo preokrenuti. Drugu utakmicu nećemo ni gledati, tko god dođe dobit ćemo - uvjeren je Oršić.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije