Olimpic

Olimpic ‘petardom počastio’ Drinu, Prljača najavljuje još bolju igru

13.02.2016.
u 07:00

Nogometaši sarajevskog Olimpica, popularni Vukovi s Otoke, u prijateljskom susretu s uvjerljivih 5:0 nadigrali su nogometaše Drine iz Zvornika.

U Etno selu Stanišići u četvrtak su snage odmjerili Olimpic i Drina, a iz prijateljskog susreta dva premijerligaša kao pobjednik je izišao Olimpic. Slavili su Vukovi lakše nego što se očekivalo, svoje rivale su “počastili čistom petardom”, a dva pogotka je postigao Hadžić, dok su se u listu strijelaca upisali još Lelić, Karić i Anđušić.

Nakon susreta za portal SportSport.ba je vidno zadovoljni šef stručnog stožera Olimpica, Edin Prljača, istaknuo:

-Zadovoljan sam pobjedom nad momčadi Drine iako nije riječ o natjecateljskom nego prijateljskom susretu. A kako i ne bih bio zadovoljan izvedbom svojih nogometaša? Postigli smo velikih pet pogodaka, a mogli smo još koji put poentirati. Zadovoljan sam i odnosom prema utakmici te trkom svih nogometaša koji se nisu štedjeli, motiva također nije manjkalo, ali odgovorno tvrdim da imamo još mnogo prostora za napredak u našoj igri. Siguran sam da ćemo iz dana u dan biti sve bolji i bolji te spremni dočekati nastavak natjecanja u Premijer ligi BiH, izjavio je nakon pobjede nad Drinom strateg Vukova s Otoke Edin Prljača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije