NIZ POHVALA

Đoković biranim riječima govorio o Hrvatu: 'Na njega sam se ugledao'

Novak Đoković
Getty Images
12.07.2017.
u 11:39

- Kako je već bio u Londonu, prihvatio je da bude dio ekipe s Agassijem, a hoće li to biti nešto dugoročno - ne znamo.

Novak Đoković pobijedio je Adriana Mannarina sa 6:2, 7:6, 6:4 i postao posljednji četvrtfinalist ovogodišnjeg Wimbledona. Bivši prvi tenisač svijeta na dobrom je putu da četvrti put osvoji ovaj prestižni turnir, a u toj misiji pomaže mu i Mario Ančić, bivši hrvatski tenisač, koji je postao dio njegova stožera.

- Mario je prije svega veliki prijatelj, fantastična osoba, netko koga jako poštujem. Mario je uvijek bio prijateljski raspoložen i spreman da mi pomogne kad sam se probijao u te profesionalne teniske vode. On je već bio u svjetskom vrhu kad sam ja počinjao tako da je bio jedan od igrača na koje sam se ugledao. Uvijek smo imali fantastičnu komunikaciju, rekao je Đoković u razgovoru za HRT. Drago mi je što smo ga izvukli iz kancelarije jer mu bolje stoji reket u ruci nego olovka. Kako je već bio u Londonu prihvatio je da bude dio ekipe s Agassijem, a hoće li to biti nešto dugoročno ne znamo. Nismo još ništa formalno dogovorili, želimo vidjeti kako će to izgledati ovdje pa ćemo onda pričati.

Kao doktorand newyorškog sveučilišta Columbia, Ančić se najprije zaposllio u NBA uredu, a potom u Credit Suisse i to kao investicijski bankar. Trenutačno pomaže Đokoviću, a suradnja je zasad dogovorena samo za ovaj turnir. - Drago mi je što smo ga izvukli iz ureda jer mu bolje stoji reket u ruci nego olovka. Kako je već bio u Londonu, prihvatio je da bude dio ekipe s Agassijem, a hoće li to biti nešto dugoročno - ne znamo. Nismo još ništa formalno dogovorili, želimo vidjeti kako će to izgledati ovdje pa ćemo onda pričati, rekao je Đoković.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije