U SPLITSKOJ BOLNICI

Oglasili se iz Ajaxa: 'Van der Sar je imao krvarenje oko mozga. Čekamo konkretnije informacije'

Edwin van der Sar
Screenshoot Facebook
07.07.2023.
u 19:46

Edwin van der Sar je godišnji odmor provodi na hrvatskoj obali, a prije tri dana objavio je sliku iz restorana na Hvaru. Nema definitivnih informacija o uzrocima poteškoća zbog kojih je hospitaliziran

Edwin van der Sar (52) u petak je završio u Klinici za neurologiju KBC-a Split zbog neuroloških problema. Tamo se i dalje nalazi na dijagnostici, no u stabilnom je stanju i dobro se osjeća.

Javnosti se putem društvenih mreža obratio Ajax s kojim je vratar postigao povijesne uspjehe, a bio je i generalni direktor kluba do svibnja ove godine.

"Edwin van der Sar u petak je imao krvarenje oko mozga. Trenutno se nalazi u bolnici na odjelu intenzivne njege i stabilno je. Čekaju se konkretnije informacije. Svi u Ajaxu žele Edwinu brz oporavak. Mislimo na tebe", napisali su iz kluba.

 

 

 

Vratar je s klubom 1995. osvojio Ligu prvaka, a na putu do trofeja igrali su i na Poljudu. Od kada je postao direktor kluba, Ajax je više puta osvajao domaće prvenstvo, a 2018. plasirao se u polufinale Lige prvaka. Trenutno je na godišnjem odmoru, a prije tri dana objavio je sliku iz restorana na Hvaru. Nema definitivnih informacija o uzrocima poteškoća zbog kojih je hospitaliziran.

Podrška stiže i iz Fulhama za kojega je nastupao od 2001. do 2005. godine. "Svi u Fulhamu Edwinu žele brz oporavak. Mislimo na tebe", pišu iz kluba. Pridružuju im se iz Manchester Uniteda gdje je igrao šest godina te osvojio četiri naslova prvaka Engleske i Ligu prvaka. "Šaljemo ti ljubav i snagu, Edwine", glasi poruka iz Uniteda.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije