Granična policija BiH

Održan turnir u malom nogometu i natjecanje u streljaštvu GPBIH

GP BiH
27.05.2016.
u 14:45

Nakon cjelodnevnog sportskog i fer natjecanja, najbolja je bila ekipa Terenskog ureda Jug Čapljina

Povodom obilježavanja 16. obljetnice i Dana Granične policije BiH na terenu Sportskog centra u Hrasnici 26. svibnja 2016. godine je održan tradicionalni turnir u malom nogometu GPBIH. U natjecanju je sudjelovalo osam ekipa. 

Nakon cjelodnevnog sportskog i fer natjecanja, najbolja je bila ekipa Terenskog ureda Jug Čapljina. Drugo mjesto je osvojila ekipa Terenskog ureda za zračne luke Sarajevo, a treće Centralnog istražnog ureda.

Za najboljeg strijelca turnira proglašen je Đorđe Janković iz TU Jug Čapljina, dok je titulu najboljeg vratara ponio Dejan Škrba iz Terenskog ureda za zračne luke. 

Istoga dana u Suhodolu je održano natjecanje u streljaštvu. Prvo mjesto u pojedinačnom natjecanju je osvojio Đorđe Ćećez iz Terenskog ureda Jug Čapljina. Prvoplasirani je kao nagradu dobio pištolj Glock. Na drugom mjestu je policijski službenik Adnan Bečić iz Terenskog ureda Istok Višegrad, a na trećem Sanin Mustajbašić iz Terenskog ureda za zračne luke Sarajevo. 

U ekipnom natjecanju prvo mjesto osvojio je Terenski ured Sjeveroistok Bijeljina, drugo mjesto Ured za obuku i
usavršavanje, a treće Terenski ured Istok Višegrad. Nakon četiri sata natjecanja, pomoćnik ravnatelja za organiziranje i operacije Slobodan Krstić je uručio pokal i diplome pojedinačnim i ekipnim pobjednicima, priopćeno je iz GP BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?