Ilijana Dugandžić

Odmah ide u “balkanske vatre”

22.07.2016.
u 07:13

Ilijana Dugandžić, svakako prvo ime hercegovačke ženske odbojke, nakon bogate igračke karijere tijekom koje je nosila dres prvaka više država i višegodišnjeg nastupanja za hrvatsku vrstu, nedavno je imenovana za v. d. izbornika ženske juniorske reprezentacije BiH, piše Večernji list BiH.

- Drago mi je zbog imenovanja, priznanja uvijek gode. Izbor je ujedno potvrda da moja karijera koja se, osim početaka u Čapljini, praktično u cijelosti odvijala izvan BiH, nije tekla nezamijećeno, kaže aktualna trenerica Čapljine te dodaje:

- Međutim, trenutak u kojem sam imenovana nije baš najsretniji jer nam već početkom kolovoza predstoji Prvenstvo Balkana, čiji smo domaćini. Neke stvari su, kao što je popis igračica, već odrađene prije moga imenovanja, ali prihvatila sam izazov. Imamo još desetak dana te ću pokušati sa suradnicima pripremiti ekipu za to jako natjecanje. Moram istaknuti kako Juniorsko prvenstvo Balkana u ženskoj odbojci, zahvaljujući jakim reprezentacijama kao što su Turska, Srbija, Bugarska…, ima svjetski rejting, naglašava Dugandžić koja je nedavno s uspjehom privela kraju studij sportskog marketinga.

Mora se reći kako v. d. izbornika na startu sreća nije baš htjela, ždrijeb je BiH odredio u jaču, drugu skupinu gdje su sve odreda bivše ili sadašnje odbojkaške sile - Bugarska, Rumunjska i Turska. U prvoj su skupini, uz jaku Srbiju, ipak lakše reprezentacije - Moldavija, te Crna Gora i Makedonija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?