SVI U ČUDU

Odluka Reala šokirala navijače: Znači li ovo da Modrić odlazi?

Reuters/Pixsell
18.09.2018.
u 17:27

Bode u oči to što među četvoricom kapetana nije Luka Modrić koji je u klubu već šest godina.

Real Madrid sinoć je objavio popis kapetana u novoj sezoni. Prvi izbor je, dakako, ostao Sergio Ramos, dok je njegov zamjenik Marcelo kao i prošle sezone. Odlaskom Cristiana Ronalda otvorilo se još jedno mjesto pa je Real odlučio da je Karim Benzema treći kapetan u momčadi, a četvrti je Raphael Varane. 

Bode u oči to što među četvoricom nije Luka Modrić koji je u klubu već šest godina. Modrić je najbolji igrač Europe, možda bude proglašen i najboljim na svijetu, a kapetansku traku nosi u hrvatskoj reprezentaciji. Ova je odluka iznenadila mnoge, a već su krenule priče da to znači da će Luka na zimu napustiti Real. Podsjećamo, proteklih dana ponovo se aktualizirala priča da vatrenog želi dovesti Inter. 

A o Modriću je govorio trener Reala Julen Lopetegui uoči sutrašnje utakmice s Romom u Ligi prvaka. 

- Luka je u redu i igra sve bolje. Imao je naporno ljeto i zbog toga se mora odmoriti i odmara se od treninga i utakmica. No, vidim da napreduje i sve je spremniji - rekao je trener Reala. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije