mostar

Odličan posjet i još bolji hakl od samog početka natjecanja

05.07.2017.
u 07:00

U ponedjeljak je počelo novo izdanje Lige mjesnih zajednica grada Mostara. Oko 1000 gledatelja ukupno je prvu večer pratilo tri solidne utakmice na igralištu iza 10. osnovne škole. Takav odziv publike na samom otvorenju jako je veliki uspjeh za organizatore, koji su i ove godine dodatno poradili na dizanju cijele ove priče na jednu višu razinu.

Svečano otvorenje

Samo igralište je dodatno “ušminkano”, postavljena je betonska kocka, nove ograde... Ipak, svojim punim sjajem ovo malonogometno okupljalište trebalo bi zasjati iduće godine, kada bi se u Mostaru trebalo održati finalno natjecanje svih općinskih pobjednika iz 10 hercegovačkih gradova i općina. Do tog trenutka možda se pridruži još koja općina, ljudi iz Sportske udruge Liga Hercegovine, tijelu koje će ove godine organizirati finalnu završnicu na Širokom Brijegu, ulaže napore u tom smjeru.

Inače, program na Ligi MZ Mostara je počeo utakmicom između Bijelog polja i Cima. Momčad Bijelog polja pokazala je naznake bolje forme u odnosu na prošlu sezonu. Pogotke su zabili Kolobarić, Šetka, Mikulić, Topić i Aničić. Nakon toga pristupilo se svečanom otvaranju koje je počelo intoniranjem hrvatske himne. Čast da natjecanje proglasi otvorenim pripala je premijeru Hercegovačko neretvanske županije i velikom ljubitelju malog nogometa dr. Nevenku Hercegu.

“Neka pobijedi najbolji”

- Ova Liga mnogo je puno više od samo sportskog nadmetanja. Rekao bih kako je ona prilika da se međusobno bolje upoznamo, razmijenimo iskustva promičući ideju zdravog života i pozitivnih vrijednosti. Iskreno se nadam kako će i ove godine natjecanje proći u sportskom ozračju, želim pravedno suđenje i srčano navijanje. Neka pobijedi najbolji, najspretniji, a u konačnici će pobijediti Mostarci, kazao je Herceg.

Nakon svečanog otvaranja i blagoslova don Ilije Petkovića, prošlogodišnji pobjednika Jasenica ostvario je pobjedu protiv momčadi Rondo Avenija Jugozapad 4:0. Sat kasnije je momčad Žita ostvarila visoku 7:0 pobjedu protiv sastava Uloga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije