Ademi

Odlazi li kapetan Dinama?

slucaj ademi
VL FOTO
03.10.2020.
u 10:50

Arijan Ademi odigrao je protiv Flore još jednu sjajnu utakmicu za Dinamo. Prelomio je susret svojim drugim pogotkom u dvoboju, bio je motor momčadi na sredini terena, bodrio suigrače kad su počeli padati. I uz to dobio brojne ‘batine’. Najjače je stradao u samoj završnici utakmici, pred gostujućim golom, čulo se nekoliko jauka, on je ostao ležati na travnjaku.

Saznali smo poslije da je dobio snažan udarac u leđa, toliko jak, da Ademi nekoliko trenutaka uopće nije osjećao lijevu nogu, utrnula je, što je prisutne nagnalo da strahuju i od teže ozljede. I Zoran Mamić vikao je već s klupe kako se igrači moraju postavljati, jer Dinamo ostaje s desetoricom, Ademi ide van... No, osjet se vratio u nogu, Ademi je ustao i nastavio tih još nekoliko minuta, iako gotovo nema mjesta na tijelu na kojemu nije osjećao bol.

A sve to u danima kad je Ademiju stigla i jedna zanimljiva ponuda iz inozemstva. Iz liga Petice! Naime, Dinamov kapetan velika je želja španjolske Huesce, no pitanje je može li taj klub platiti i Dinamu i njemu realnu svotu. Prema našim saznanjima Huesca bi Dinamu mogla za Ademija ponuditi nešto više od dva, plafon tri milijuna eura, u Maksimiru nisu ‘pali na stražnjicu’ od te svote, a navodno niti Ademijeva plaća nije ona zbog koje se sjeda u prvi zrakoplov.

Huesca nije španjolski bogataš, pitanje je i koliko će dugo biti u elitnom društvu, no, s druge strane, tko zna hoće li Ademi, koji je na pragu tridesete dobiti novu šansu za odlazak u ponajjaču ligu svijeta, pišu Sportske novosti.

Jednom je izjavio da iz Maksimira može samo u lige Petice, Huesca to jest, ali odluka nije laka. Niti njemu niti Dinamu, u klubu su bili svojevremeno bili spremni izići kapetanu ususret, ako on želi otići, pustiti ga, međutim, sad se opet vidjelo koliko je važan za momčad i ostati bez njega u ovom dijelu sezone bio bi veliki rizik. Dosad je uvijek, kad je bilo blizu odlaska, na kraju ostao, vidjet ćemo kako će završiti ova priča.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije