SKY SPORTS

Objavljeno je koliko Leipzig traži za Gvardiola. Hrvat ima veliku želju da pojača europskog giganta

Joško Gvardiol
EXPA/ Eibner/ Thomas Thienel
17.06.2023.
u 18:36

Njemački prvoligaš nema namjeru odreći se vatrenog bez da to dobro naplati

Još uvijek se ne zna gdje će otići 21-godišnji Joško Gvardiol, hrvatski stoper kojeg traži pola Europe. Prvi favorit je engleski prvak Manchester City, menadžer Pep Guardiola žarko želi vidjeti Hrvata na Etihadu. Sky Sports i njemački novinar Florian Plettenberg pišu kako su objavljeni uvjeti RB Leipziga u vezi prodaje hrvatskog dragulja. 

Javili su da bi bundesligaš pristao na posao bude li ponuda za Gvardiola 100 milijuna eura. City navodno u ovom trenutku nije spreman izdvojiti toliko, već bi volio završiti posao za 15-ak milijuna eura manje, ali zna se da njima financije ne predstavljaju nikakav problem.

Gvardiolu se sljedećeg ljeta aktivira klauzula u ugovoru prema kojoj može ići bude li netko dao bankovna jamstva u iznosu od 110 milijuna eura, navodi se u Timesu.

Prema pisanju njemački medija, Gvardiol nema ništa protiv da pojača City i prijeđe u najjaču nogometnu ligu svijeta. Dinamo bi ovdje također jako dobro prošao jer ima pravo na 20 posto od idućeg transfera. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?