KONTROVERZNE IZJAVE

Nurkić izazvao lavinu reakcija u Srbiji: Imamo tri Bosanca i Hercegovca, ovu trojicu ne znam kako bih nazvao

Jusuf Nurkić
Thilo Schmuelgen/REUTERS
08.09.2022.
u 11:20

Najbolji BiH košarkaš dao je poprilično neugodne izjave nakon ispadanja zmajeva na Eurobasketu.

Košarkaška ekipa Bosne i Hercegovine završila je svoj nastup na Eurobasketu u skupini. 

Glavni igrač i NBA zvijezda Jusuf Nurkić bio je jako razočaran pa je 'otvorio dušu' i svima rekao što ih ide. Obrušio se na nacionalni savez, izjavio je i neke stvari koje su uzburkale javnost u Srbiji. 

- Znate kako je to kod nas u Bosni. Imamo tri Bosanca, imamo tri Hercegovca i trojicu ne znam kako da nazovem. - komentirao je političko stanje u zemlji i podigao mnogo medijske prašine. 

- Kod nas je uvijek dobro ili zlo, nema između. Ponosan sam na igrače, trenere, stručni stožer. Kakve su turbulencije bile oko nas, ovo je impozantno, ponosan sam na njih. Čestitam svima koji su bili na Eurobasketu, dali smo dali maksimum i Bosna i Hercegovina može biti ponosna. - kazao igrač Portlanda i onda 'opleo' po Savezu:

- Sve počinje od Saveza. Imamo ljude koji ga vode. Puno je toga što treba napraviti prije sporta, sport je najlakši. Tko god izađe daje maksimum i više od toga. Dajte meni ulogu predsjednika i direktora Saveza, pa BiH više nikada neće imati problema ni s pripremama, ni s hotelima ni s hranom. - smatra bivši član Cedevite. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije