POHVALA LEGENDE

Nowitzki se naklonio Šariću: Dario već sada može u NBA!

Dirk Nowitzki
Slavko Midzor/PIXSELL
15.08.2015.
u 12:21

- Hrvatska je odlična momčad, pokrivena je na svim pozicijama, Imaju odlične šutere i razigravače

Hrvatska košarkaška reprezentacija pobijedila je Njemačku u pripremnom susretu 74:72, ali najveća zvijezda njemačke košarke Dirk Nowitzki bio je zadovoljan.

- Hrvatska je odlična momčad, pokrivena je na svim pozicijama, Imaju odlične šutere i razigravače. Bio je ovo odličan test za nas, a s njima se ponovno sastajemo u nedjelju i nadam se da ćemo tada slaviti. Ja sam ponosan na to kako smo odigrali, rekao je Nowitzki.

Bio je to njegov povratak u reprezentaciju nakon četiri godine, a na parketu je proveo nešto manje od 24 minute te postigao 11 koševa uz šest skokova.

- Ovo mi je prva utakmica od travnja i nismo željeli riskirati s većom minutažom, ali za mene je dobro što sam osjetio loptu. Malo sam i griješio, ali bit ću spreman kad dođe natjecanje, baš kao i cijela momčad.

Komentirao je i igru Darija Šarića koji je bio prvo ime susreta, postigao je 18 koševa.

- Odigrao je jako dobru utakmicu, pogodio neke važne šuteve. Vrlo je čvrst i dinamičan, i to na obje strane parketa. Odlično je građen, snažan je i već sada može igrati u NBA ligi, zaključio je Nowitzki.

>>Hrvatska na krilima sjajnog Šarića pobijedila Njemačku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije