Ante Ćorić

Novu godinu dočekao u Širokom Brijegu, uskoro slijede pripreme

tejma
Foto: Marko Knezović/Vecernji.ba
02.01.2015.
u 09:39

Ante Ćorić, mladi nogometaš Dinama (14. travnja 1997.), nije propustio doći za blagdane u Jare kod Širokoga Brijega, rodno selo oca Miljenka.

Poseban osjećaj

- Uvijek je poseban osjećaj doći u Hercegovinu. Tako je i ljeti i zimi. Ovdje se osjećam najbolje s rodbinom i prijateljima, a vrijeme brzo prođe, rekao je za Večernji list Ante zadnjega dana stare godine. Večer ranije je s nekolicinom prijatelja i rođaka proveo u kafiću Široki gdje je uz ostalo za goste priređena bogata tombola.

Najatraktivniji i najpoželjniji zgoditak bila je majica Dinama s imenom Ćorić. Novu godinu Ante je čekao s većom skupinom vršnjaka i vršnjakinja iz Jara u hotelu Park:

- Bilo je lijepo, uz koji ukusni zalogaj i sok... Alkohol? Ma, nikada, pa ni sada nisam kapljicu popio, niti imam želju, kaže za Vecernji.ba Ante i dodaje kako jedva čeka prozivku trenera Zorana Mamića, zakazanu za 7. siječnja:

- Jesen je bila tako - tako... Imao sam dobrih nastupa, ali mogu i bolje. Ne mogu prežaliti što nismo uspjeli izboriti proljeće u Europi. A mogli smo jer smo u Glazgowu nadigrali Celtic, a izgubili, kao i u Rumunjskoj protiv Astre, koja je puno slabija od Dinama. Mučile su me i ozljede, ali sad sam zdrav i jedva čekam početak priprema. Ni u stanci nisam mirovao, radio sam po programu koji mi je dao trener.

Kompletan članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije