KRITIČKI NASTROJEN

Novinar koji je isprovocirao Modrića sad žestoko 'oprao' Hrvatsku

17.06.2018.
u 19:45

Shaun Walker, novinar Guardiana koji je prije nekoliko dana isprovocirao Luku Modrića na konferenciji, ovoga puta prilično se kritički osvrnuo na igru

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je pobjedom protiv Nigerije 2:0 otvorila svoj put na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Vatreni su osvojili tri važna boda i zasjeli na vrh skupine D. 

Shaun Walker, novinar Guardiana koji je prije nekoliko dana isprovocirao Luku Modrića na konferenciji, ovoga puta prilično se kritički osvrnuo na igru Hrvatske protiv Nigerije.

"Hrvatska pobijedila Nigeriju, ali nije bila pretjerano inspirirana", započinje svoj tekst novinar Guardiana pa dodaje:

"Hrvatska, koju mnogi vide kao potencijalno iznenađenje, pobijedila je zahvaljujući sretnom autogolu i jedanaestercu Luke Modrića. Hrvatska je skočila na vrh tablice nakon utakmice koja će se brzo zaboraviti, a u kojoj su prvi udarac u okvir iz igre uputili tek u 92. minuti. Moraju se znatno popraviti želi li ova talentirana generacija napraviti nešto na ovom Mundijalu", dodaje se u tekstu. 

U tekstu se još navodi da smo na kraju došli do sigurno pobjede koja nas stavlja u dobru poziciju te da imamo šansu prvi put proći skupinu na SP-u nakon slavne Šukerove generacije. 

 

Komentara 1

MA
mate45
06:24 18.06.2018.

Sve sto je napisao je na mjestu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije