TEŠKOĆE S OZLJEDAMA

Novi šok za Čačića: Nakon Kovačića otpao i Subašić

14.09.2017.
u 20:32

Čuvar mreže francuskog Monaca, izbivat će naredna dva do tri tjedna s nogometnih terena zbog ozljede ligamenata gležnja.

Nakon što je u Madridu potvrđeno da je Mateo Kovačić igrajući za Real u Ligi pravka protiv APOEL-a 'zaradio' parcijalnu rupturu tetive aduktora u desnoj natkoljenici zbog čega mu prijeti dvomjesečna stanka, hrvatski izbornik Ante Čačić uoči kvalifikacijskih ogleda s Finskom i Ukrajinom doznao je još jednu lošu vijest.

Reprezentativna "jedinica" Danijel Subašić, čuvar mreže francuskog Monaca, izbivat će naredna dva do tri tjedna s nogometnih terena zbog ozljede ligamenata gležnja. Prema mišljenju voditelja liječničke službe hrvatske reprezentacije, prof. dr. Borisa Nemeca, Subašić vjerojatno neće konkurirati za nadolazeće kvalifikacijske utakmice s Finskom i Ukrajinom. Hrvatska se s Finskom sastaje 6. listopada u Osijeku, a tri dana kasnije, 9. listopada, slijedi posljednji nastup u Skupini I - gostovanje kod Ukrajine u Kijevu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?