NASTAVAK KAOSA

Novi potres u hrvatskom nogometu: Uhićen je sudac zbog prijetnji Vladi Svilokosu

Vlado Svilokos
Goran stanzl/PIXSELL
07.03.2024.
u 21:14

Nakon afere s VAR snimkama i ostavke šefa sudačke komisije Brune Marića, nastavlja se kaotična situacija što se tiče djeljitelja pravde u našem prvenstvu.

Stiže nova šokantna vijest što se tiče hrvatskih sudaca u domaćim ligama, Dnevnik Nove TV javio se ispred sjedišta zagrebačke krim

policije. Razlog je taj što je jučer tijekom dana uhićen jedan od pomoćnih sudaca u Hrvatskoj nogometnoj ligi, a isti izvor saznaje o čemu se točno radi. 

Doznaje se da je riječ o pomoćnom sucu Dejanu Vukoviću, koji je uhićen zbog prijetnji dopredsjedniku sudačke komisije, Vladi Svilokosu. Nakon afere s VAR snimkama i ostavke šefa sudačke komisije Brune Marića, nastavlja se kaotična situacija što se tiče djeljitelja pravde u našem prvenstvu. 

- Potvrđeno nam je kako je tijekom jučerašnjeg dana zagrebačka policija uhitila pomoćnog suca HNL-a, Dejana Vukovića. Kako doznajemo, Vuković je uhićen zbog prijetnji dopredsjednku sudačke komisije i kontrole natjecanja, Vladi Svilokosu. Svilokos je ovdje ušetao u sektor krim policije i prijavio je kako mu je Vuković poslao više prijetećih SMS poruka koje su se odnosile na njegovu bližu obitelj - rekao je reporter Nove TV i nadodao:

- Kao jedan od motiva navodi se prijava Vlade Svilokosa za predsjednika sudačke komisije, što je donedavno obnašao Bruno Marić. Podsjetimo, nakon jednog od najvećih nogometnih skandala, Marić je podnio ostavku, ali je i sam prijavio nekoliko prijetnji policiji koja sve još uvijek istražuje.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije