RASKID SURADNJE

Ivan Leko više nije trener Hajduka, splitski bijeli ekspresno pronašli zamjenu

Ivan Leko
Goran Kovacic/PIXSELL
23.10.2023.
u 21:10

Na mjesto glavnog trenera imenovan je 31. prosinca 2022. godine, a u proteklom periodu vodio je momčad u 37 službenih utakmica u kojima je ostvario ukupno 22 pobjede, četiri remija, dok je u 11 susreta upisao poraz

Ivan Leko od danas više nije trener prve momčadi HNK Hajduk. Sa sada već bivšim trenerom Bijelih je, nakon obavljenog razgovora i analize dosadašnjeg stanja te rezultata, dogovoren raskid suradnje. S njim odlaze i njegovi pomoćnici Adnan Čustović, Tomislav Rogić te Matthias de Baerdemaeker, prenose službene stranice splitskog prvoligaša. 

Na mjesto glavnog trenera imenovan je 31. prosinca 2022. godine, a u proteklom periodu vodio je momčad u 37 službenih utakmica u kojima je ostvario ukupno 22 pobjede, četiri remija, dok je u 11 susreta upisao poraz. Pod njegovim vodstvom je 2:0 pobjedom protiv Šibenika u Rijeci drugu godinu za redom osvojen SuperSport Hrvatski nogometni kup. 

- Treneru Leki se od srca zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji, uspjesima koje je ostvario te mu kao Klub želimo puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere - objavio je Hajduk na web stranici. 

Hajduk je odmah pronašao i zamjenu za Leku, bit će to Mislav Karoglan koji je već vodio Hajduk u jednom navratu, a zadnji angažman mu je bio u pulskoj Istri 1961. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije