Liga prvaka sve dalje:

Novi poraz Fiorentine, šest utakmica bez slavlja!

utakmica
10.04.2016.
u 15:21

I šesto kolo u nizu Fiorentina ne zna za pobjedu. U 32. kolu im je na put stao Empoli koji je pred svojim navijačima slavio s 2:0, piše Goal.com.

Hrvatski napadač Nikola Kalinić je odigrao čitav susret za viole, ali još jednom nije uspio načeti mrežu protivnika. Milan Badelj je susret odgledao s klupe, a za Empoli je zaigrao i mladi bh. igrač Rade Krunić koji je dobio priliku u 76. minuti igre.

Prvi pogodak na utakmici smo vidjeli u 41. minuti kada je Manuel Pucciarelli potegnuo s ruba kaznenog prostora. Poslao je loptu u donji lijevi kut, neobranjivo za Tatarusanua. Konačnih 2:0 je postavio Piotr Zielinski dvije minute prije kraja. 

Fiorentina je s druge strane imala pet pokušaja na gol protivničke momčadi, ali oni nisu bili dovoljno kvalitetni da ugroze vratara Empolija. Ovim je porazom Fiorentina ostala na petom mjestu s 56 bodova, šest manje od trećeplasirane Rome i posljednjeg mjesta koje vodi u Ligu prvaka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?