PREKID SURADNJE

Novak Đoković otpustio cijeli stručni stožer

Novak Đoković
Getty Images
05.05.2017.
u 13:42

Bili su moja snaga i davali su mi uvijek vjetar u leđa. Nije ovo bila laka odluka, ali zajedno smo osjetili da nam je potrebna promjena - istaknuo je Đoković

Novak Đoković otpustio je stručni stožer. Srbijanski tenisač zahvalio se na suradnji treneru Marjanu Vajdi, fizioterapeutu Miljanu Amanoviću i kondicijskom treneru Gebhardu Phil-Gritschu. Oni su se razišli nakon turnira u Monte Carlu. Đoković je istaknuo da je sa svima odlično surađivao, ali vrijeme je promjena jer želi dobiti novu energiju i podići razinu igre za turnire koji slijede. 

- Bez njihove podrške ne bih ostvario ovako velike rezultate u tenisu. Svjestan sam da su živjeli za mene i da su sve podređivali mojim uspjesima i ostvarenju mojih snova. Bili su moja snaga i davali su mi uvijek vjetar u leđa. Nije ovo bila laka odluka, ali zajedno smo osjetili da nam je potrebna promjena - istaknuo je Đoković.

Još nije odlučio koga će pozvati u novi stručni stožer.

- Moja karijera je uvijek išla uzlaznom putanjom, a sada doživljavam kako je to kada vas put odvede u drugom smjeru. Želim se vratiti na vrh. Znam da se to ne može dogoditi preko noći. Zato mi je potrebno vrijeme da pronađem pravu osobu s kojom mogu surađivati na profesionalnoj razini - zaključio je Novak Đoković.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije