sastanak

Novak Đoković odlučio pomoći posrnulom bivšem treneru

27.06.2017.
u 14:11

Mnogi nude pomoć bivšem tenisaču koji je upao u teško razdoblje života. Jedan od njih je i Novak Đoković koga je Becker trenirao do prije pola godine

Boris Becker nedavno je proglasio bankrot, a kako jedna nevolja ne dolazi sama procurila je vijest kako se njemačka teniska legenda navodno rastaje od supruge Lilly. Bračni krah mnogi su povezali s financijskim problemima, ali prijatelji tvrde kako bračna kriza traje već neko vrijeme.

Mnogi nude pomoć bivšem tenisaču koji je upao u teško razdoblje života. Jedan od njih je i Novak Đoković kojeg je Becker trenirao do prije pola godine. Vrhovni sud u Londonu je prošlog tjedna odbio Beckerov zahtjev da dodatno otplati dug od četiri milijuna eura - Čim je čuo presudu odmah je nazvao Beckera i odlučio mu pomoći, piše njemački portal Welt. Novak Đoković i Boris Becker dogovorili su sastanak tijekom Grand Slam turnira u Wimbledonu koji počinje sljedeći tjedan. Srpski tenisač je odlučio pomoći i barem malo ublažiti situaciju u kojoj se našao njegov bivši trener. Pričalo se kako su njih dvojica u lošim odnosima, ali Novak ističe da su mediji sve to izmislili. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije