JASNO I GLASNO

Novak Đoković nije prešutio sramotu koja se dogodila: 'To treba zabraniti'

Reuters/Pixsell
21.11.2019.
u 17:30

– Čuo sam što se dogodilo i to mi se ne sviđa. Takve stvari ne bi trebale biti dopuštene, da budem iskren. Kanada je u tom trenutku već prošla i možda je željela odmoriti igrače za četvrtfinale – rekao je Đoković

Neobična situacija dogodila se na završnom turniru novog formata Davis Cupa u Madridu. Naime, reprezentacija Kanade osigurala je prvo mjesto u skupini, a onda meč u parovima jednostavno predala SAD-u. Ta je odluka izazvala negodovanje u svijetu tenisa, a među prvima javio se drugi tenisač svijeta Novak Đoković.

– Čuo sam što se dogodilo i to mi se ne sviđa. Takve stvari ne bi trebale biti dopuštene, da budem iskren. Kanada je u tom trenutku već prošla i možda je željela odmoriti igrače za četvrtfinale – rekao je Đoković i dodao:

– Meni to ne djeluje pošteno jer se onda piše da je druga momčad slavila sa 6:0 i 6:0. Mislim da sve reprezentacije moraju izići na teren i igrati.

Sa Srbinom se slaže i Andy Murray.

– Mislim da to nije dobro. Za Kanadu je taj dvoboj bio nebitan jer je već prošla dalje, ali je rezultat imao utjecaj na ostale reprezentacije koje su se borile za drugo mjesto.

Kanada je tako uz kritike tenisača prošla u četvrtfinale gdje će igrati protiv Australije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije