akcija

Novak Đoković na Facebooku poslao važnu poruku cijelom svijetu

dasds
Facebook
06.04.2017.
u 10:24

Njegova fondacija osmislila je novu akciju kojom će promovirati važnost sporta za zdrav život

Novak Đoković osim što je vrhunski tenisač, trenutačno drugi na ATP-ovoj ljestvici, veliki je humanitarac. Još 2007. godine osnovao je fondaciju koja pomaže socijalno ugroženoj djeci u Srbiji.

Njegova fondacija osmislila je novu akciju kojom će promovirati važnost sporta za zdrav život. Srbijanski tenisač stoga je putem svog profila na Facebooku pozvao sve da se pridruže inicijativi.

- Sretan sam što mogu s vama podijeliti jednu sjajnu akciju moje Fondacije #Sportin1Word! Od najranijeg uzrasta sport igra značajnu ulogu u životima mnogih, a iz svog osobnog iskustva mogu potvrditi da posvećenost sportu u život unosi sreću, zadovoljstvo, ispunjenost, zdravlje i još toliko toga! Pridružite nam se u ovoj akciji i podijelite s nama što za vas znači sport:

1) izdvojite jednu najznačajniju riječ,

2) napišite je na listu papira i

3) snimite video ili fotografiju koju ćete podijeliti s nama na društvenim mrežama uz hashtag #Sportin1Word.

Obavezno podijelite s prijateljima ovu akciju kojom proslavljamo sport, jer je slavlje kao i sport mnogo ljepše u dobrom društvu! Najbolje fotografije će neći mjesto u našem velikom kolažu... Nadam se da će uvrstiti i moju. Idemooo! #VolimSport" - poručio je Đoković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije