nogomet

Nova imena u NK Čelik

NK Čelik
13.01.2017.
u 16:46

U Nogometni klub Čelik pristiglo je prvo igračko pojačanje, a radi se o nekadašnjem članu ovog kluba Aldinu Šišiću, donedavnom igraču Mladosti iz Doboja kod Kaknja.
On će biti član Čelika u narednih šest mjeseci, praktično do kraja ovogodišnje ligaške sezone. Prema riječima predsjednika kluba Selvedina Šatorovića uprava pregovara s još nekoliko igrača koje namjerava dovesti na Bilino polje, nakon čega će svoju riječ dati i trener Jusufbegović.

U klubu je privremno popunjena i funkcija generalnog tajnika, a ovu će dužnost u narednih šest mjeseci na volonterskoj osnovi obavljati Tarik Ajanović, jedan od lidera Neformalne grupe građana "Za Čelik".
Pripremni dio obveza nogometaši Čelika obaviti će u Zenici, nakon čega će drugi dio priprema u zavisnosti od raspoloživih finansijskih sredstava i ponuda drugih klubova za odigravanje prijateljskih utakmica obaviti u Hercegovini ili na primorju. Do početka prvenstva ekipa Čelika predstavit će se na generalnom testu i svojoj publici, koja bi se nakon usvajanja novog Statuta trebala vratiti na stadion, a prvu utakmicu u nastavku prvenstva 'crveno-crni' će 25. veljače biti domaćini momčadi Zrinjskog.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije