Cesc Fabregas

Nogometašu postaje dosadno: "Supruga neće više djece, koju mi seriju preporučate"

14.03.2020.
u 16:41

Gotovo svi sportaši u Europi miruju, ovo je prvi tjedan kako nema nikakvih utakmica izuzev nekoliko oaza poput Rusije i Turske, a među ligama zahvaćenima prijetnjom od zaraze korona virusom je i francuska Ligue 1.

Poznati španjolski nogometaš Cesc Fabregas (32) krati vrijeme na Twitteru komentirajući svakodnevne vijesti i dijeleći detalje iz privatnog života. Pa je tako u petak kasno navečer s gotovo 10 milijuna pratitelja podijelio jedan problem.

"Kako moramo ostati kod kuće neko vrijeme, a moja supruga ne dopušta mi da imamo više djece (zasad), koju mi seriju preporučate, ekipa, a da barem ima četiri sezone?", napisao je Cesc i označio suprugu Daniellu Semaan (44), prenosi 24sata.hr. 

"Zakon braće", "Mesija", "Stranger Things", "The Stranger", napisao je jedan tviteraš.

"Gledao sam ih sve", odgovorio mu je Fabregas.

"Žica", predložio je drugi, a Cesc mu je pokazao palac gore.

Gledao je i "Suits", "Power", "Lost"... I pokazao pratiteljima da je očito zagriženi ljubitelj stranih serija.

Inače, njegova supruga Daniella libanonskog je porijekla. Zaručili su se krajem 2017. i Cesc s njom ima troje: Liu (6), Capri (3) i Leonarda (2). Daniella ima i dvoje djece iz ranijeg braka s Eliejem Taktoukom (45), Mariju i Josepha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije