tuzla

Nogometaši Slobode u nedjelju odlaze u Međugorje

dsad
19.01.2017.
u 19:45

Nogometaši Slobode već šesti dan treniraju u Tuzli dva puta dnevno pripremajući se za proljetni dio prvenstva u Premijer ligi BiH.

Svakog dana po sat i po rade na sticanju fizičke spreme u sali Fakulteta  za sport i tjelesni odgoj, a popodne isto toliko na snijegom prekrivenom igralištu stadiona Tušanj.

- Za sada sve ide prema planu i programu koju je sačinio trener Vlado Jagodić. Danas su se priključili Samir Efendić i Nemanja Stjepanović koji su nekoliko dana pauzirali zbog viroze, a na popisu bolesnih ostao je jedino junior Edis Smajić – rekao je za Fenu Emir Spahić, prvi suradnik trenera Vlade Jagodića u stručnom štabu Slobode.

Spahić nije mogao ništa reći o statusu Ivana Kostića i Ivana Fatića, koji treniraju po posebnom programu, odvojeni od ostalih igrača zbog nariješenog statusa. Kostić želi preći u Željezničar, a Fatić želi otići, jer im Sloboda navodno duguje znatna sredstva, mada u ugovorima nema upisanog iznosa koji spominju u medijima.

Igrači i stručni štab Slobode u nedjelju odlaze na drugi dio priprema u Međugorje gdje će 28. siječnja odigrati kontrolnu utakmicu s Veležom, a tri dana kasnije s nekim od hercegovačkih nižerazrednih klubova.

Prije toga, u subotu će na Tušnju utakmicu odigrati dvije grupe igrača Slobode koja će treneru Vojvodiću poslužiti da odredi putnike za Međugorje.

Iz „srca Hercegovine“ Tuzlaci se vraćaju 1. veljače, dok je posljednja faza priprema određena od 4. do 19. veljače. 

Još uvijek nije poznato gdje će Sloboda obaviti završne pripreme, a u kombinaciji su Antalija i Ulcinj, te jedna od destinancija u Istri, rečeno je Feni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije