organizirano

Nogometaši Širokog Brijega otišli bodriti Hrvatsku u susretu protiv Turske

nk široki brijeg
NK Široki Brijeg
12.10.2023.
u 18:28

Nogometaši Širokog Brijega će pružiti podršku reprezentaciji Hrvatske na večerašnjoj utakmici protiv Turske.

Širokobriježani su otputovali na deseti memorijalni turnir "Blago Zadro" koji se održava u Vukovaru ovaj vikend, ali prvo će se svi zajedno uputiti u Osijek gdje će bodriti Hrvatsku u susretu protiv Turske, objavio je NK Široki Brijeg  na službenom Facebooku.

"Plavo-bijeli u Vukovaru!
Momčad, stručni stožer i ostatak osoblja Širokog Brijega jutros su otputovali u ravnu Slavoniju gdje će tijekom vikenda sudjelovati na 10. memorijalnom turniru Blago Zadro u Vukovaru. 
Mini ciklus priprema u svima dragoj Slavoniji Plavo-bijeli će započeti današnjim poslijepodnevnim treningom na Gradskom stadionu u Vinkovcima, nakon kojega će se svi zajedno uputiti na Opus Arenu bodriti Hrvatsku u susretu protiv Turske. 
Trener Marijan Budimir na put u Slavoniju poveo je 24 igrača. U Širokom Brijegu ostali su ozlijeđeni igrači koji će raditi pod palicom Mislava Juričevića, a Marko Capan se nalazi na pripremama s mladom reprezentacijom Hrvatske
", stoji u objavi.

 

 

Hrvatska - Turska igraju utakmicu večeras na Opus Areni u Osijek s početkom u 20:45 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije