Široki Brijeg

Nogometaši Širokog Brijega mislima su već na pripremama u toploj Antalyji

25.01.2019.
u 08:10

Uoči puta u Antalyju Široki Brijeg je na Blatu odigrao drugu pripremnu utakmicu. Nakon 4:1 pobjede i sadržajne igre protiv hrvatskoga trećeligaša Neretvanca iz Opuzena prije pet dana, ovoga su puta nogometaši trenera Goce Sedloskog opet igrali protiv momčadi slične snage, hrvatskoga trećeligaša Croatije iz Zmijavaca i “izvukli” samo 0:0. Vrijeme je bilo prohladno, ali sunčano, no igrači obje momčadi nisu bili baš inspirirani.

Ni jedna prigoda

Široki je do odmora imao posjed i kontrolu lopte, ali igra je bila rastrgana i spora. Sastav: Bilobrk, Ćorić, Kovačić, Perković, Kvesić, Babić, Begonja, Turčin, Pamić, Marušić, Petrović nije stvorila ni jednu prigodu.

Jedino što je vrijedno spomena je slobodan udarac za Široki Brijeg u 28. minuti utakmice koji je dobro izveo Pamić, ali je dvometraš na vratima Croatije Vugdelija, “iščupao” loptu ispod grede i izbacio je u korner. I gosti su iz daljine dva puta prijetili, ali neprecizno.

U nastavku, Sedloski je u igru uveo sljedeće igrače: Ćorluku, Markovića, Barišića, Enina, Stanića, Marića, Popovića, Bagarića i Jurića dok su Bilobrk i Kovačić ostali u igri svih 90 minuta. Igra je bila slična onoj iz prvoga poluvremena s opet većim posjedom lopte domaćina te po dvije poluprigode za pogodak s obje strane koje ne zaslužuju širi opis. Zlomislić te Kožul, Hrkać, Vištica, Matić, Eliomar, Franjić i Vukoja ostali su na klupi kao i mladi vratar Perković. No, Perković je odradio “šihtu” dan ranije kada je zaigrao za juniore Širokoga u prijateljskom susretu protiv seniora Imotskoga (2:1).

U subotu let za Antalyju

Danas poslijepodne Širokobriježani kreću autobusom u Sarajevo gdje će prenoćiti, a u subotu poletjeti za Antalyju. Tamo će odigrati pet utakmica protiv danskoga Randersa (28.1), slovačkog Trenčina (31.1), moldavskog Šerifa (3.2), gruzijskog Dinama (5.2) i korejskog Pohang Steelersa (6.2). Osigurani su televizijski prijenosi svih susreta. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije