Nogomet

Nogometaši BiH protiv Danske u polufinalu Kirin kupa u Japanu

Football Soccer - Switzerland v Bosnia and Herzegovina - International Friendly - Letzigrund Stadium, Zurich, Switzerland - 29/03/16 Switzerland's J-Francois Moubandje and Bosnia and Herzegovina's Ognjen Vranjes in action REUTERS/Arnd Wiegmann
14.04.2016.
u 11:00

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u polufinalu Kirin kupa u Japanu igrat će protiv reprezentacije Danske. Susret će se igrati 3. lipnja na Toyota stadionu u Aichiju (Japan).

U drugoj polufinalnoj utakmici igrat će reprezentacije Japana i Bugarske. Susreti za plasman bit će odigrani 7. lipnja na Suita City stadionu u Osaki.

Prije nastupa na turniru u Japanu, izabranici izbornika Mehmeda Baždarevića će 29. svibnja u švicarskom St. Gallenu odigrati prijateljski susret sa Španjolskom.

Nogometnu reprezentaciju BiH tako očekuje nekoliko jako zahtjevnih utakmica, bez obzira na to što je riječ o prijateljskim susretima. Posebno će zahtjevna biti utakmica protiv Španjolske, jedne od najboljih nogometnih vrsta na svijetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije