PRIZNANJE U CRKVI

Nogometaš sve šokirao: Seksao sam se sa sestrom, tetkom i prijateljem

17.08.2018.
u 17:32

- Potpisao sam neke unosne ugovore čime sam pomogao obitelji. Međutim, novac je donio i probleme. Otac je htio zadržati novac za sebe te je majku žrtvovao u obredu crne magije.

Shiva Star N'Zigou bivši je nogometaš koji je u karijeri između ostalih igrao za Nantes, Gueugnon, Reims, te reprezentaciju Gabona, a karijeru je završio 2016. 

Danas 34-godišnjak pričao je o svojim počecima u lokalnoj crkvi.

- Lagao sam da imam pet godina manje kako bih se lakše probio u više kategorije te tako izbjegao konkurenciju. Potpisao sam neke unosne ugovore čime sam pomogao obitelji. Međutim, novac je donio i probleme. Otac je htio zadržati novac za sebe te je majku žrtvovao u obredu crne magije - rekao je N'Zigou pa sve šokirao priznanjem:

- U to sam vrijeme imao seksualne odnose s tetkom, zatim i rođenom sestrom, a na kraju i s bliskim prijateljem. Nakon toga sam ušao u vezu s drugim muškarcem. Molim vas za oproštaj. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije