2017./2018. sezona

Zrinjski i Široki Brijeg dobili licence sudjelovanje u UEFA klupskim natjecanjima

08.05.2017.
u 14:22

Na sjednici Prvostupanjskog povjerenstva za licenciranje nogometnih klubova Premijer lige Bosne i Hercegovine, održane 5. svibnja u Sarajevu, donijete su odluke o licencama za sudjelovanje klubova koji su aplicirali za Premijer ligu BiH i UEFA klupska natjecanja u sezoni 2017./2018.

Licence za sudjelovanje u UEFA klupskim natjecanjima dobili su FK Sarajevo, NK Široki Brijeg, FK Željezničar, HŠK Zrinjski, FK Radnik, FK Mladost i FK Krupa, priopćeno je iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Klubovi koji su dobili licencu za sudjelovanje u natjecanjima Premijer lige BiH su FK Sarajevo, NK Široki Brijeg, FK Željezničar, HŠK Zrinjski, FK Krupa, FK Radnik, FK Mladost, NK Vitez i NK Metalleghe-BSI.

Među klobovima koji nisu dobili licencu za sudjelovanje u UEFA klupskim natjecanjima su FK Olimpic, FK Sloboda, NK Čelik, NK Vitez i Metalleghe-BSI. Licence za sudjelovanje u Premijer ligi BiH nisu dobili NK Čelik, FK Sloboda i FK Olimpic.

U skladu s odredbama pravilnika o licenciranju klubova NSBiH (Premijer ligu BiH i UEFA-e natjecanja), klubovi imaju pravo uložiti žalbu Drugostepenom povjerenstvu za licenciranje klubova NSBiH u roku od osam dana, navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije