LOŠI REZULTATI

Njemački mediji već smijenili Kovača, objavili su i tko će ga naslijediti

Niko Kovač
28.09.2022.
u 16:17

Spominju Nijemci i da je Kovač nedavno hvalio svoj bivši klub Eintracht, njihove navijače i igru te dodatno kritizirao svoju ekipu što im isto nije najbolje sjelo.

Samo jednu pobjedu ostvario je Niko Kovač na klupi Wolfsburga u sedam susreta Bundeslige ove sezone. Uz to upisao je i dva remija te čak četiri poraza, što mu je bilo dovoljno za pretposljednje mjesto prvenstvene ljestvice.

Iako se to očekivalo već neko vrijeme, sada njemački mediji sve aktivnije pišu o tome da je Niko Kovač na rubu otkaza. Bild je usporedio Kovačev odlazak s odlaskom zvijezde momčadi Maxa Krusea, aludirajući na njihov incident u kojem je Kovač popularnog napadača udaljio iz momčadi. Na zub su uzeli i Kovačeva brata jer su podsjetili na nedavnu izjavu Kovača da bi njih dvojica mogli zamijeniti neke igrače.

- Mi ne možemo pokazati ni neke osnove koje vam trebaju da biste igrali nogomet - strast, mentalitet, žrtvovanje. To je ono što nam nedostaje. Nogomet je rad, pogotovo popravljanje stvari u kojima si limitiran. Ne možemo ovako pobjeđivati. Moramo pokazati borbenost, strast i duh. Ne jednom mjesečno, nego svaki tjedan. Ako treba, igrat ćemo moj brat i ja - izjavio je bivši hrvatski izbornik.

Spominju Nijemci i da je Kovač nedavno hvalio svoj bivši klub Eintracht, njihove navijače i igru te dodatno kritizirao svoju ekipu što im isto nije najbolje sjelo. Zbog toga njemački novinari već vrte moguće Kovačeve zamjenike. Donedavni trener Bochuma Thomas Reis je navodno glavni kandidat. U prilog mu ide i to što je ranije trenirao mladu momčad vukova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije