NOVE POHVALE

Nitko nije dobio takve ovacije kao Modrić: Ponosan sam na svoj Madrid, a sad finale!

luka modrić
reuters
15.01.2022.
u 09:20

Nogometnu poslasticu odigrali su madridski Real i Barcelona u polufinalu španjolskog Superkupa, dvaput je Real vodio (Vinicius Junior i Benzema), dvaput se Barcelona vraćala u rezultatsku ravnotežu (Luuk de Jong i Ansu Fati), a na kraju je sve otišlo u produžetke u kojima je Real bio spretniji i u 98. minuti pogotkom Valverdea na kraju se veselio očito i za sebe velikoj pobjedi.

Iako je poražena, Barcelona je ugodno iznenadila svojom igrom, samo u prvoj četvrti utakmice Real je bio doista dominantan.

Bez Luke gubimo posjed

Luka Modrić igrao je do 82. minute i, kada je izlazio iz igre, dobio je velike ovacije navijača u Rijadu, očito su i u Saudijskoj Arabiji prepoznali njegovu vrijednost, nitko u toj utakmici nije dobio takve ovacije. Odlično je igrao u toj prvoj polovici prvog poluvremena, podijelio je nekoliko čudesnih lopti, bio je začetnih akcije za prvi pogodak madridske momčadi.

I čim je kapetan naše reprezentacije izašao iz igre, Real je primio pogodak za 2:2, no onda je u produžetku Lukina zamjena Valverde pogodio za pobjedu.

– Luka je nevjerojatno kvalitetan i iznimno je teško napraviti pritisak na njemu, ali Valverde je bio taj koji je postigao pogodak kojim smo izborili finale. Moramo procijeniti stvari. Bez Modrića u igri gubimo posjed, ali s Valverdeom dobivamo na okomitosti i snazi u napadu – komentirao je događanja u prvoj polufinalnoj utakmici španjolskog Superkupa trener Reala Carlo Ancelotti.

Nakon susreta sretan se na društvenim mrežama oglasio i sam Modrić:

– Ponosan na svoj Madrid. Sada idemo u finale! Idemo!!

Finale Superkupa igrat će se u nedjelju također u Rijadu, a suparnika je Real doznao nakon sinoćnjeg sraza madridskog Atlética i Athletic Bilbaa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije