Z. Zidane:

Nismo odustali, još uvijek možemo osvojiti naslov

Zinedine
08.05.2016.
u 11:22

Zinedine Zidane je bio jasan kada je u subotu rekao da Real Madrid nije odustao od naslova španjolskog prvenstva. Još uvijek ima nade, ostala su dva kola do kraja.

'Kraljevi' su iza Barcelone i Atletico Madrida na tablici, ali još uvijek matematički mogu osvojiti naslov.

- Poruka je sljedeća: dok god ima vremena moramo vjerovati u svoje mogućnosti. Pobijedili smo 10 utakmica zaredom i trebamo tako nastaviti. U prvenstvu su nam ostale dvije utakmice do kraja i moramo se nastaviti boriti - rekao je trener Reala Zinedine Zidane.

Zidane je preuzeo Real nakon što je Rafa Benitez dobio otkaz. Još uvijek nije sigurno hoće li voditi 'los blancose' i sljedeće sezone.

- Još uvijek ništa nismo osvojili, a ja vjerujem da u ovakvom poslu trebaš dati sve od sebe, svaki dan, i ne razmišljati o budućnosti. Mogu se koncentrirati jedino na ono što trebamo odraditi, vidjet ćemo što će biti na kraju sezone.

Prema svemu sudeći, Zidane ne planira odmarati svoje nogometaše za finale Lige prvaka protiv Atletico Madrida. Smatra kako treba pobijediti u dvije preostale utakmice.

- Najbolji način da se pripremimo za finale je da odigramo ove dvije utakmice. Još i više za Ronalda, koji uvijek želi igrati. Benzema će igrati ovisno o tome kako se osjeća. Imamo dvije utakmice i nakon toga će biti vremena pripremiti se za finale - zaključio je Zizou.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije