SERGEJ JAKIROVIĆ

'Nismo imali ravnopravan kriterij. Ne mogu vjerovati da se nije gledala situacija kod Baturine'

Sergej Jakirović
09.11.2023.
u 21:55

U susretu 4. kola C skupine Konferencijske lige Dinamo je na gostovanju u Plzenu izgubio od Viktorije sa 0-1 potonuvši na začelje ljestvice dva kola prije kraja natjecanja. Viktoria je do pobjedničkog pogotka došla u 35. minuti iz kaznenog udarca koji je skrivio Josip Mišić, jer ga je lopta pogodila u ruku. Kao i u pobjedi češke momčadi u Zagrebu, precizan izvođač jedanaesterca bio je češki napadač Tomaš Chory.

U sučevom dodatku Dinamu je poništen izjednačujući pogodak koji je postigao Sandro Kulenović, a nakon dugotrajnog pregleda snimke u VAR sobi, ustanovljeno je da je dodavač Stefan Ristovski bio u zaleđu.

Sergej Jakirović bio je vidno nezadovoljan nakon utakmice, što je i rekao za kamere Arena Sporta.

- Nismo imali ravnopravan kriterij od početka. Ono što je vrijedilo za igrače Viktorije, nije vrijedilo za nas. Ne znam kako objasniti Mišićevu ruku. On nije vidio da mu lopta dolazi iza leđa. Bili smo dobri u drugom dijelu. Ne mogu vjerovati da se nije gledala situacija na Baturini, nego se gledala neka ruka. Zabili smo gol, nemam pojma kako je to zaleđe. Ne znam kako su povučene te linije.

- Znali smo da moramo svakako pobijediti Ballkani i Astanu. Danas smo bili čvršći, oni su imali šansu na kraju prvog dijela. Zadnjih šest bodova izgubili smo protiv Viktorije iz dva sumnjiva jedanaesterca. Nismo navikli vidjeti ovakve rezultate. Moramo naći snage da se izvučemo iz ove situacije, nitko ne može to napraviti osim nas. Teško nam je svima - izjavio je Jakirović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?