NASTAVAK SAGE

Niša od odluke, Đoković i danas ostaje u Australiji! Oglasio se ATP: Napravljena je šteta

novak đoković
John Walton/PRESS ASSOCIATION
11.01.2022.
u 08:08

- I dalje snažno preporučamo cijepljenje za sve igrače jer vjerujemo da je to ključno za naš sport u borbi s pandemijom.

Drama oko deportacije Novaka Đokovića traje već šesti dan, ali ATP se odlučio oglasiti tek sinoć na tu temu, u kojem izostaje podrška srpskom tenisaču.

- U potpunosti poštujemo žrtvu koju su stanovnici Australije podnijeli otkako traje pandemija, kao i strogu imigracijsku politiku. Komplikacije nastale proteklih dana vezane uz ulazak igrača u Australiju naglasile su potrebu za jasnijim razumijevanjem, komunikacijom i primjenom pravila - navode u ATP-u i dodaju:

- Kada je putovao u Melbourne, Novak Đoković je vjerovao da mu je odobreno medicinsko izuzeće kojim se pridržavao propisa o ulasku. Niz događaja koji je doveo do sudskog ročišta napravio je štetu na svim strana, uključujući štetu njemu i njegovim pripremama za Australian Open.

Na samom kraju, navodi se da će poštovati svaku odluku saslušanja, ali i poziva se tenisače na cijepljenje. - I dalje snažno preporučamo cijepljenje za sve igrače jer vjerujemo da je to ključno za naš sport u borbi s pandemijom. Ohrabruje nas činjenica da je 97 posto najboljih 100 igrača cijepljeno prije ovogodišnjeg Australian Opena.

Ministar imigracija Alex Hawke konačnu odluku neće donijeti danas tako da Đoković u Australiji ostaje minimalno još jedan dan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije