odmor u Hrvatskoj

Nikola Kalinić i Ivan Perišić u Dubrovniku tražili sarajevske ćevape

nogometasi pizzeria
21.07.2016.
u 15:53

Kalinić i Perišić su bili oduševljeni našim pizzama i rekli su da su bolje nego u Italiji. Za naredni put sam im rekao da ću im napraviti i prave sarajevske ćevape, kaže Čelik

Alen Čelik, naše gore list i uspješni biznismen i suvlasnik pizzerije „Mamma Mia“ koja se nalazi u dubrovačkom naselju Lapad, omiljeni je ugostitelj u ovom popularnom hrvatskom turističkom gradu.

U njegovoj odličnoj pizzeriji česti gosti su hrvatski sportaši, ali i glumci i manekenke i druge poznate osobe iz kulturnog i javnog života. Da se dobar glas daleko čuje potvrđuje i činjenica da i Sarajlije redovito ručaju i večeraju u pizzeriji „Mamma Mia“. 

Alen je imao čast nedavno ugostiti i hrvatske nogometne reprezentativce Nikolu Kalinića i Ivana Perišića, te bh. nogometaša Edina Džeku.

- Kalinić i Perišić su bili oduševljeni našim pizzama i rekli su da su bolje nego u Italiji. Za naredni put sam im rekao da ću im napraviti i prave sarajevske ćevape. Kod nas je gost uvijek na prvom mjestu, ali, naravno, drago nam je vidjeti nogometne zvijezde kao što su Kalinić, Perišić, Džeko ili Emir Spahić. Edin je prava ljudina. Njime se u svakom pogledu Bosna i Hercegovina može ponositi. On je jedan od najboljih ambasadora BiH u svijetu. Drago nam je što je postao stanovnik Dubrovnika, a na to je sigurno utjecao i naš Dubrovčanin Emir Spahić. To su dva velika nogometaša i čovjeka i drago mi je da žive u mom susjedstvu – kaže Čelik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije