UOČI KATRA

Nijemci otkrili stanje Gvardiola, trener: Izgleda kao boksač nakon 12 rundi

Joško Gvardiol
Foto: Hendrik Schmidt/DPA
1/2
10.11.2022.
u 09:34

Hrvatski reprezentativac jučer je morao izaći iz igre nakon što je u sudaru s kapetanom svoje momčadi zadobio potres mozga. Ipak, nema bojazni za hrvatske navijače, javljaju Nijemci.

Najskuplji hrvatski nogometaš Joško Gvardiol napustio je teren u jučerašnjem susretu Bundeslige između RB Leipziga i Freiburga zbog potresa mozga.

Bila je to nesretna ozljeda, jer se vatreni stoper sudario s kapetanom svoje momčadi, Willijem Orbanom. Prvo mu se pomoć ukazivala na travnjaku, da bi kasnije krvavog lica izašao iz igre i završio na pregledu u bolnici.

Problematična situacija za Zlatka Dalića, manje od dva tjedna uoči Mundijala.

Njegovu ozljedu komentirao je trener Leipziga Marco Rose nakon utakmice.

- Čuo sam da mu je slomljen nos. Natečeno mu je područje oko oka. Nalikuje na boksača nakon dvanaest rundi protiv jakog protivnika - izjavio je po pobjedi Leipziga 3:1. 

 

 

No, čini se da situacija nije toliko ozbiljna da bi Hrvat propustio Katar. Dobru vijest za izbornika i navijače objavili su njemački mediji. Naime, javljaju kako njegov nastup neće doći pod znak pitanja, već će ondje samo trebati igrati s maskom na licu.

Vatreni grupnu fazu na Svjetskom prvenstvu otvaraju 23. studenog protiv Maroka. Četiri dana kasnije susreću se s Kanadom, a 1. prosinca čeka ih okršaj s Belgijom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije