Haris Duljević

Nije produljio ugovor, a traže ga drugi klubovi

23.11.2016.
u 09:24

Dat ću sve za ovaj klub koji volim, ali imam svoje uvjete. Relativno smo blizu dogovora o daljoj suradnji, rekao je kapetan Sarajeva Haris Duljević o pregovorima s bordo klubom o produljivanju ugovora koji traje do 1. lipnja 2017. i dodao:

- Imam ponuda, ali još nije vrijeme da pričam o tomu jer prijelazni rok počinje u siječnju.

Dvojac na poštedi

On i veznjak Samir Radovac bili su pošteđeni jučerašnjeg treninga u klupskom Trening centu u Butmiru, gdje se bordo sastav priprema za finiš jesenskoga dijela prvenstva. Duljević nije trenirao zbog bolova u leđima, a Radovac je dobio udarac u nogu, ali obojica će biti spremna za nedjeljno gostovanje kod Metalleghea.

Duljević igra sve bolje kako se prvi dio prvenstva približava kraju. Njegovo nogometno znanje i učinkovitost dolaze do izražaja i zabilježio je pet asistencija u tri susreta, tri protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja (4:3) i po jednu protiv Čelika (4:0) kod kuće i Krupe (1:0) na gostovanju. Ono što je još važnije uz dobre igre Duljevića za bordo sastav je maksimalan učinak u posljednja tri kola, a pošto je prije njih svladao Kozaru s 5:0 u Kupu BiH, niz iznosi četiri pobjede. Povremeni bh. reprezentativac upisao je i asistenciju protiv Metalleghea BSI (1:2) u 6. kolu i već je stigao do brojke od šest asistencija ove sezone, koliko je imao u cijelom prošlom prvenstvu. Duljević u posljednje vrijeme igra na poziciji ofanzivnog veznjaka, što mu potpuno odgovara.

- Puno mi znače pohvale trenera Mehmeda Janjoša za igru protiv Mladosti, ali je najvažnije da je momčad ušla u dobru formu i da pobjeđujemo. Trener mi je pronašao pravu poziciju i prezadovoljan sam igrama, iako uvijek mogu bolje. Dat ću maksimum u preostale dvije utakmice do kraja polusezone. Nadam se da ćemo pobijediti i osvojiti 6 bodova, a da ću ja dati pogodak i zabilježiti još asistencija, u Travniku, rekao je Duljević.

On očekuje teške utakmice protiv momčadi iz Jajca koja se bori za ostanak u Premijer ligi, kao i protiv Radnika kod kuće u 18. kolu.

- Jedino nas je ova momčad pobijedila s 2:1 na Koševu, no ako budemo imali pravi pristup, ne bismo trebali imati problema. Svaka utakmica je teška na svoj način. Znamo kakvi su protivnici, ali mi želimo upisati 6 bodova koji će nam puno značiti za nastavak prvenstva.

Cilj je pehar

Prema Duljevićevim riječima, cilj Sarajeva je i dalje pehar.

- Sarajevo uvijek ide na dvostruku krunu. Iskreno, sad smo bliži peharu u Kupu, ali se nećemo predati ni u prvenstvu.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije