Edin Džeko

Nije lako biti na klupi, ali ne mislim ići iz Rome

Edin Dzeko
04.04.2016.
u 11:16

„Profesionalac sam i prihvaćam sve odluke trenera Luciana Spallettija. Nije lako sjediti na klupi. Nisam sretan jer ne počinjem utakmice. Međutim, trener je taj koji odlučuje i on zna najbolje“, izjavio je Džeko

Edin Džeko, kapeten nogometne reprezentacije BiH bio je strijelac gola za Romu u jučerašnjem gradskom derbiju i pobjedi nad Lazijom, rezultatom 4:1, te se na najbolji način vratio dobrim partijama nakon što je briljirao i u dresu bh. tima u prijateljskoj utakmici odigranoj prošli utorak sa Švicarskom (2:0).

Džeko je i protiv Lazija u igru ušao s klupe za rezervne igrače, ovaj put u 60. minutu meča, da bi pogodak postigao četiri minuta poslije, javlja Anadolija.

„Profesionalac sam i prihvaćam sve odluke trenera Luciana Spallettija. Nije lako sjediti na klupi. Nisam sretan jer ne počinjem utakmice. Međutim, trener je taj koji odlučuje i on zna najbolje. Pričali smo i rekao sam mu da sam izgubio ritam. Ipak, igram sve bolje“, izjavio je Džeko te naglasio kako ne misli napuštati Romu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije