POTPUNI PREOKRET

Ni Engleska ni Kina! Evo gdje će Zlatan nastaviti karijeru

Zlatan Ibrahimovic
08.04.2016.
u 18:26

Zlatanu Ibrahimoviću na kraju aktualne sezone istječe ugovor s PSG-om i premda ima 34 godine, brojni su ga klubovi spremni dovesti budući da neće morati platiti nikakvu odštetu.

Ibrahimović je prije nekoliko dana potvrdio da ima nekoliko ponuda iz engleske Premier lige, spominjalo se da mu Kinezi nude pravo bogatstvo, opcija povratka u Milan je stalno otvorena, ali čini se da se ništa od toga neće dogoditi. Talijanski dnevnik Gazzetta dello Sport, naime, tvrdi da će sjajni švedski nogometaš iduću sezonu provesti u – PSG-u!

Veleposlanik SP-a u Kataru?

Francuski ga prvak očito ne želi izgubiti budući da i dalje nemilice zabija. Predsjednik kluba Nasser Al Khelaifi navodno mu je spreman za novi jednogodišnji ugovor ponuditi jednaku plaću, znači 12 milijuna eura za još 12 mjeseci na Parku prinčeva.

Nadalje, šeik Al Thani, šef Qatar Investment Authorityja, grupacije koja u vlasništvu drži i PSG, namjerava za godinu dana preseliti Ibrahimovića u Katar i dati mu čak 50 milijuna eura! Švedski napadač bi tako, uz Barceloninu legendu Xavija, popularizirao nogomet u Kataru i bio jedan od veleposlanika Svjetskog prvenstva kojem će ova zemlja biti domaćin 2022. godine.

Hoće li taj plan biti dovoljan da uvjeri Ibrahimovića u ostanak u Parizu, pa nakon toga selidbu u Katar, ili će biti jači zov Premier lige? Saznat ćemo u nekoliko sljedećih tjedana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije