odlazi li?

Neymarov tata ostao bez provizije pa poludio: Sine, kupi prnje!

25.07.2017.
u 18:47

Ponajveći razlog Brazilčeva odlaska iz Barcelone je činjenica da je propao posao u koji je bio umiješan njegov otac!

Nekoliko je razloga zbog kojih je Neymar pristao napustiti Barcelonu i otići u PSG.

No nabrajajući ih, nekako se čini da je važnije i od same plaće i statusa u momčadi i šanse za osvajanjem Ballon d'Or i usamljenosti - otac.

Neymar Senior je, naime, skaut. Barem to jako želi biti, iako u toj ulozi, kažu, nije nikoga doveo, niti preporučio ikoga vrijednog spomena. Barcelona ga je zaposlila na toj funkciji nakon dolaska njegova sina u momčad, postao je dio Barcine skautske ekipe u Brazilu.

A onda je dogovorio transfer Lucasa Lime iz Santosa, odnosno pojavio se kao posrednik i na temelju toga nadao se proviziji, piše Goal.

No, neoprezni Lima je igrajući poker otkrio da je pred dogovorom s Barcelonom, koja se odmah povukla iz posla, plašeći se kazne što je pregovarala oko igrača koji je pod ugovorom.

I tako je Neymar Senior ostao bez provizije , bez zarade, ljutit i razočaran. Da, Lima je pogriješio, ali konačni je potez zadala Barca.

A Neymar Senior iz osvete je poručio sinu:

"Mali, kupi prnje, idemo u Pariz !"

I Neymarov PR team potvrdio je da je njegov menadžer u Parizu na razgovorima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije