PARIŠKI LET

Neymar zakasnio na okupljanje brazilske reprezentacije

Neymar
Instagram
14.11.2022.
u 19:44

Svih 26 igrača u momčadi trebalo se u ponedjeljak ujutro javiti u Juventusov trening centar, ali Neymar i Marquinhos IZ PSG-a kasnili su jer je zrakoplov morao biti promijenjen zbog mehaničkih problema.

Neymar i Marquinhos zakasnili su na prvi dan okupljanja Brazilaca uoči Svjetskog prvenstva u ponedjeljak zbog problema s letom iz Pariza za Torino, gdje Brazil održava petodnevni kamp prije leta za Dohu.

Svih 26 igrača u momčadi trebalo se u ponedjeljak ujutro javiti u Juventusov trening centar, ali Neymar i Marquinhos, koji igraju za Paris St Germain, kasnili su jer je zrakoplov morao biti promijenjen zbog mehaničkih problema.

Njih dvojica stigli su poslijepodne dok je trener Tite izvodio prvi trening s laganim vježbama u kojima je sudjelovalo 14 igrača u momčadi koji nisu igrali za svoje klubove tijekom vikenda.

Neymar i Marquinhos pridružili su se ostalim igračima u teretani na kraju treninga. Prema riječima stručnog stožera Brazila, plan je iskoristiti prva dva dana u Torinu za procjenu fizičkog stanja igrača i upravljanje opterećenjem aktivnosti.

Prvi puni trening na terenu namjeravaju održati u srijedu. Brazil počinje svoju kampanju u skupini G Svjetskog prvenstva protiv Srbije 24. studenoga prije nego što se suoči sa Švicarskom i Kamerunom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije