NEMA DOKAZA

Neymar može odahnuti, neće ga goniti zbog silovanja

Foto: Reuters/Pixsell
30.07.2019.
u 08:51

Ured Glavnog odvjetnika São Paula obavijestio je javnost da je slučaj protiv Neymara odbačen zbog nedostatka dokaza. Podsjetimo, brazilskoga je nogometaša manekenka Najila Trindade prije točno dva mjeseca optužila da ju je silovao u jednom pariškom hotelu, a narednih je tjedana svjetska javnost svjedočila njihovu javnom međusobnom nadmudrivanju. 

Oboje su tvrdili da imaju dokaze kako druga strana laže, na društvenim mrežama su se pojavile i nekakve snimke koje uglavnom nisu previše otkrivale, a najviše što je javnosti vidjela je bio manji fizički obračun u toj hotelskoj sobi (pogledajte u nastavku taj video). 

Bilo kako bilo, Neymar je optužio Trindade da je pokušala od njega iznuditi novac takvom optužbom, dok je djevojka s druge strane kazala da nije imala šanse dokazati da je bila žrtva silovanja jer je kompletna javnost, dakako uz pravosuđe i policiju, stala na stranu u Brazilu obožavanog nogometaša. Tužiteljstvo je dobilo rok od 15 dana da još jednom prođe kroz slučaj. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?