i nakon promjene imidža

Neymar: Messi i dalje nije neki ljepotan

Neymar
Reuters
15.09.2016.
u 17:08

Brazilski reprezentativac Neymar potvrdio je da je od predsjednika PSG-a Nasira Al Khalifija dobio ponudu da pređe u taj francuski tim, ali da ju je odbio, jer je izuzetno sretan u Barceloni.

Povodom potpisivanja novog marketinškog sporazuma s tvrtkom Gillette, koja je jedan od sponzora Barcelone, Neymar je danas održao konferenciju za novinare na kojoj je istaknuo da je sretan i da trenutno ni ne razmišlja o odlasku iz Barcelone, javlja Anadolija.

Neymar nije želio pak odgovoriti na pitanje je li mu PSG nudio plaću od 40 milijuna eura po sezoni.

Brazilski golgeter je kazao da bi, kad bi bio u poziciji, promijenio mnogo pravila u nogometu, a prvo bi ukinuo zabrane igračima koje se odnose na način proslavljanja pogotka.

"Prvo bih promijenio ta pravila o proslavljanju pogotka. Ranije su proslave bile bolje kada su igrači skidali dresove. Sada nakon postignutog pogotka odmah moraš trčati ka središtu igrališta, ili te sudac kazni", kazao je Neymar.

Ističući da je najveći san kao igrač ostvario kada je prvi put nastupio u dresu brazilske reprezentacije, Neymar je kazao kako trenutno ne želi ništa jer ima dovoljno svega što želi.

"Nema cijene ona radost kad sam obitelji i mlađoj sestri kupio prvu kuću. Sad igram za reprezentaciju Brazila, a i Barcelonu. To je bio moj san i uvjeren sam da ćemo i ove godine biti dobri i nastaviti osvajati trofeje", kazao je Neymar.

Naglasivši da je ponosan da je bio dio brazilske reprezentacije koja je ovog ljeta u Riju osvojila olimpijsko zlato, Neymar je kazao da u Riju nije bio lider, već samo jedan od reprezentativaca svoje nacije.

Komentirajući promjenu imidža suigrača Lionela Messija koji je nedavno ofabao kosu i pustio bradu, Neymar je šaljivo kazao da "može i bolje" i da "Messi i dalje nije neki ljepotan".

"Na terenu se dobro slažem sa Messijem. Smatram da je dobar igrač i s njim je lako igrati. Razumijemo kretnje i namjere jedan drugog. Nemamo problema ni kada su slobodni udarci u pitanju, tu smo Messi, Luis Suarez i ja. Mi smo pravi sauradnici i Messi zna kad nam treba prepustiti izvođenje slobodnjaka", kazao je Neymar.

Na upit je li zadovoljan brojem 11 kojeg nosi na dresu Barcelone, Neymar je kazao da mu je taj dres sretan, a da je ponosan da zna da ga je prije njega nosio i rumunski as George Hagi, kojeg osobno ne poznaje, ali za kojeg zna da je bio veliki nogometaš. 

Novinari su Neymara pitali namjerava li poslije igračke karijere krenuti u trenerske vode, a on je kratko odgovorio da mu ta ideja "nije ni na kraj pameti".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije