POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU

Neymar jednom fotografijom otkrio kuda će Messi nakon raskida ugovora s Barcelonom?

RICARDO MORAES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.08.2021.
u 21:34

Nagađalo se odmah da bi se mogao javiti Manchester City, a pitanje je bilo za koji novac, no čini se kako je brazilska zvijezda Neymar još jučer otkrio kuda će Leo

Nakon što je stigla vijest da jedan od najboljih nogometaša svih vremena, kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi (34) napušta katalonskog velikana Barcelonu, u kojoj je proveo čitavu svoju dosadašnju karijeru, svi se pitaju kuda će Argentinac sada?!

Nagađalo se odmah da bi se mogao javiti Manchester City, a pitanje je bilo za koji novac, no čini se kako je brazilska zvijezda Neymar još jučer otkrio kuda će Leo. 

Naime, on je objavio fotografiju na Instagramu na kojoj je u društvu Messija i igrača PSG-a (Marco Verratti, Ángel Di María, Leandro Paredes) koji ove sezone slaže jednu nevjerojatno jaku momčad, a budući da im financije nisu problem, ne bi bilo čudno da baš oni uzmu argentinskog mađioničara.

Foto: Instagram

Svi momci s fotografije su objavili jednu s tog druženja na svojim profilima. Svi, osim jednoga. Osim Messija. 

Foto: Instagram

Kakve emocije su sada njega preplavile, teško je znati. Sve što je imao dao je Barceloni, pristao igrati za upola manju plaću, a ona ga je zamijenila za klimavi bogataški projekt Superlige.

Do potpisa novog ugovora nije došlo zbog "ekonomskih i strukturalnih prepreka".

"Obje strane iskreno žale što je na kraju bilo nemoguće uskladiti želje igrača i kluba", objavila je Barcelona.

Messi je u Barcleonu stigao kao 13-godišnji dječak, za prvu je momčad debitirao 2004. godine te je u 778 nastupa postigao 672 pogotka u svim natjecanjima. 

S Barcelonom je Messi osvojio 10 naslova prvaka Španjolske, sedam španjolskih kupova i četiri Lige prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije